Frokost

Brunch er fra kl. 09:00 - 14:00​ mandag til fredag og 08.30 - 14.00 lørdag og søndag

A la carte er fra kl 11.00 - 16.00 mandag til søndag.

LIDT AT DELE:

HYGGEBRÆT KR. 180,-

Hjemmelavet hønsesalat, sønderjyske ølpølser, serrano, vesterhavsost og fynsk rygeostcreme.

Serveres med brød og kryddersmør. Nok til to - rigeligt til én.

NACHOS KR. 180,-

Sprøde nachos med cheddarost, saftig kylling, oksekød, jalapeños, løg, salsa, creme fraiche, og guacamole.

Nok til to - rigeligt til én.

PASTA:

PASTA BOLOGNESE KR. 199,-

Klassisk bolognese lavet på oksemørbrad serveret med parmesan på toppen

PASTA MED TRØFFEL OG SVAMPE KR. 199,-

Flødesauce med svampe, løg og trøffel.

PASTA ALL ARRABBIATA KR. 149,-

Tomatsauce med masser af chili og hvidløg serveret med parmesan på toppen

SALAT:

LAKSE SALAT KR. 159.-

Vores egen varmrøget laks med puylinser, quinoa, asparges, edamamebønner og saltede mandler

vendt i en tahini, lime og chili dressing.

TOMAT CARPACCIO MED BURRATA KR. 159,-

Tomatsalat med buratta ost, syltede tomater, cherrytomater, soltørrede tomater, oliven, rødløg og pesto. Serveret med brød.

BURGER:

BACON CHEESE BURGER KR. 169,-

Økologisk burgerbolle smurt med aioli. Grillet og saftig hakkebøf med ost, sprødt bacon, rødløgskompot, salat og tomat.

Serveres med sprøde fritter og aioli.

GASTRO BURGER KR. 189,-

Vores signaturburger med økologisk burgerbolle smurt med aioli., Grillet og saftig hakkebøf med ost, bacon, bløde løg, smørstegt portobello svamp, hjemmelavet agurkesalat og tomat.

Serveres med sprøde fritter og krydderurte dip.

SANDWICH:

SPICY KYLLINGE SANDWICH kr. 159,-

Grillet dansk kyllingebryst, sprød bacon, salat, peppadews, løg, cornichoner og chili dressing serveret i groft brød. Serveres med sprøde fritter og aioli.

SMØRREBRØD:

ÆG & HÅNDPILLEDE REJER KR. 95,-

FISKEFILET MED HÅNDPILLEDE REJER KR. 95,-

KARTOFFELMAD MED TRØFFELMAYO OG BACON KR. 95,-

STJERNESKUD KR. 199,-

Den klassiske servering med stegt og hvidvinsdampet fiskefilet, skiver af koldrøget laks, rejer, caviar, asparges, citron og vores hjemmelavede røde rejecreme.

KØD:

WIENERSCHNITZEL KR. 215,-

Klassisk wienerschnitzel med ærter, brasede kartofler med løg og bacon samt smørsovs.

STEAK AF OKSEMØRBRAD KR 309,-

Serveret med rodfrugter, ovnstegte kartofler og vores hjemmelavede bearnaisesauce.

STEAK AF RIBEYE KR. 349,-

Serveret med rodfrugter, ovnstegte kartofler og vores hjemmelavede bearnaisesauce.

DESSERT:

GATEAU MARCEL KR. 90,-

Gateau Marcel med peanutscrocant, toffeecreme, appelsinfileter og vaniljeis.

HINDBÆR CHEESECAKE KR. 90,-

Frisk og lækkert hjemmelavet cheesecake.

CRÈME BRÛLÈE KR. 90,-

Serveret med kirsebærsorbet.

OSTEBRÆT KR. 90,-

Saint Agure, Gammel knas og brie.

Serveres med oliven, saltede mandler og friskbagt brød.

​ÅBNINGSTIDER

​Mandag

​09.00-23.00

Tirsdag

​09.00-23.00

Onsdag

​09.00-23.00

Torsdag

​09.00-23.00

​Fredag

​09.00-02.00

Lørdag

​09.00-02:00

Søndag

​09.00-23.00

Anmeldelser​