Aften

Aftenmenu er fra kl. 16:00 - 22:00​.

LIDT AT DELE:

HYGGEBRÆT KR. 170,-

Hjemmelavet hønsesalat, sønderjyske ølpølser, serrano, vesterhavsost og fynsk rygeostcreme.

Serveres med brød og kryddersmør. Nok til to - rigeligt til én.

NACHOS KR. 169,-

Sprøde nachos med cheddarost, saftig kylling, oksekød, jalapeños, løg, salsa, creme fraiche, og guacamole.

Nok til to - rigeligt til én.

FORRET:

SVINEKÆBER KR. 89,-

Sprøde friterede svinekæber serveret med nudelsalat vendt i peanutsauce.

CARPACCIO KR. 89,-

Carpaccio af okse anrettet med trøffelmayo, syltede bøgehatte, maltjord, årstidens urter og parmesan.

PORCHERET LAKS KR. 89,-

Pocheret laks i sprød salat med rygeostcreme og rugbrødscroutoner.

TOMAT MED BURRATA KR. 89,-

Tomatsalat med buratta ost, syltede tomater, cherrytomater, soltørrede tomater, oliven, rødløg og pesto.

HOVEDRETTER

PASTA:

PASTA BOLOGNESE KR. 189,-

Klassisk bolognese lavet på oksemørbrad serveret med parmesan på toppen

PASTA MED TRØFFEL OG SVAMPE KR. 179,-

Flødesauce med svampe, løg og trøffel serveret med frisk trøffel på toppen

PASTA ALL ARRABBIATA KR. 139,-

Tomatsauce med masser af chili og hvidløg serveret med parmesan på toppen

SALAT:

LAKSE SALAT KR. 149.-

Vores egen varmrøget laks med puylinser, quinoa, asparges, edamamebønner og saltede mandler

vendt i en tahini, lime og chili dressing.

TOMAT CARPACCIO MED BURRATA KR. 149,-

Tomatsalat med buratta ost, syltede tomater, cherrytomater, soltørrede tomater, oliven, rødløg og pesto. Serveret med brød.

BURGER:

BACON CHEESE BURGER KR. 159,-

Økologisk burgerbolle smurt med aioli. Grillet og saftig hakkebøf med ost, sprødt bacon, rødløgskompot, salat og tomat.

Serveres med sprøde fritter og aioli.

GASTRO BURGER KR. 179,-

Vores signaturburger med økologisk burgerbolle smurt med aioli., Grillet og saftig hakkebøf med ost, bacon, bløde løg, smørstegt portobello svamp,

hjemmelavet agurkesalat og tomat. Serveres med sprøde fritter og krydderurte dip.

FISK:

STJERNESKUD KR. 189,-

Den klassiske servering med stegt og hvidvinsdampet fiskefilet, skiver af koldrøget laks, rejer,

caviar asparges, citron og vores hjemmelavede rejecreme.

DAMPET TORSK KR. 199,-

Dampet torsk serveret med selleripure, syltet sennepskorn og sauce blanquette.

Serveret med kartofler.

KØD:

WIENERSCHNITZEL KR. 199,-

Klassisk wienerschnitzel serveret med ærter, brasede kartofler med løg og bacon samt smørsovs.

UNGHANE KR. 169,-

Saftigt unghanebryst serveret med knuste kartofler blandet med krydderurter og bacon,

gulerodspuré og supreme sauce.

STEAK AF OKSEMØRBRAD KR 289,-

Serveret med rodfrugter, ovnstegte kartofler og vores hjemmelavede steaksauce.

STEAK AF RIBEYE KR. 329,-

Serveret med rodfrugter, ovnstegte kartofler og vores hjemmelavede steaksauce.

DESSERT:

GATEAU MARCEL KR. 85,-

Gateau Marcel med peanutscrocant, toffeecreme, appelsinfileter og vaniljeis.

SALTET KARAMEL CHEESECAKE KR. 85,-

Cheesecake med saltet karamelsauce og nougatis.

CRÈME BRÛLÈE KR. 85,-

Serveret med kirsebærsorbet.

OSTEBRÆT KR. 85,-

Saint Agure, Gammel knas og brie.

Serveres med oliven, saltede mandler og friskbagt brød.

​ÅBNINGSTIDER

​Mandag

​09.00-23.00

Tirsdag

​09.00-23.00

Onsdag

​09.00-23.00

Torsdag

​09.00-23.00

​Fredag

​09.00-02.00

Lørdag

​08.30-02:00

Søndag

​08.30-23.00

Anmeldelser​