Selskaber

Er I et større selskab over 8 personer, er I mere end velkomne hos os!

Vi kan arrangere barnedåben, konfirmationen, brylluppet, fødselsdagen, firmafesten, julefrokosten, eller hvad I lige har der skal fejres :)

Vi gør alt, hvad vi kan, for at I får den bedste oplevelse hos os – derfor har vi også brug for at vide, hvad I kunne tænke jer at spise og drikke. .

Udover menuen, vil vi så vidt det er muligt også gerne have styr på jeres ønsker til vin, øl mv. – så det aftaler vi også med jer på forhånd.

Vi bidrager gerne med input og gode ideer til særlige events, hvad enten I ønsker at være her hos os – eller vi skal levere ud til jer.

Udfyld gerne nedenstående formular for nærmere oplysninger og udarbejdelse af forslag til arrangementet.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 66 19 19 50 - Lokal 1, alle hverdage imellem 10:00 og 17:00.

Såfremt du ønsker at besøge os om aftenen kan du se vores muligheder for menuer til selskaber her:

SELSKABSMENU TIL SELSKABER PÅ MERE END 8 PERSONER

FORRET:

CARPACCIO

Carpaccio af okse anrettet med trøffelmayo, syltede bøgehatte, maltjord, årstidens urter og parmesan.

PORCHERET LAKS

Pocheret laks i sprød salat med rygeostcreme og rugbrødscroutoner.

TOMAT MED BURRATA

Tomatsalat med buratta ost, syltede tomater, cherrytomater, soltørrede tomater, oliven, rødløg og syrlig vinagrette.

HOVEDRET:

UNGHANE KR. 169,- + FORRET ELLER DESSERT KR. 250,- 3 RETTER KR. 325,-

Saftigt unghanebryst serveret med knuste kartofler blandet med krydderurter og bacon,

gulerodspuré og supreme sauce.

GASTRO BURGER KR. 179,- + FORRET ELLER DESSERT KR. 260,- 3 RETTER KR. 335,-

Vores signaturburger med økologisk burgerbolle smurt med aioli., Grillet og saftig hakkebøf med ost, bacon, bløde løg, smørstegt portobello svamp, hjemmelavet agurkesalat og tomat. Serveres med sprøde fritter og krydderurte dip.

DAMPET TORSK KR. 199,- + FORRET ELLER DESSERT KR. 280,- 3 RETTER KR. 355,-

Dampet torsk serveret med selleripure, syltet sennepskorn og sauce blanquette.

Serveret med kartofler.

STEAK AF OKSEFILET KR 239,- + FORRET ELLER DESSERT KR. 320,- 3 RETTER KR. 395,-

Serveret med rodfrugter, ovnstegte kartofler og vores hjemmelavede steaksauce.

STEAK AF OKSEMØRBRAD KR 289,- + FORRET ELLER DESSERT KR. 370,- 3 RETTER KR. 445,-

Serveret med rodfrugter, ovnstegte kartofler og vores hjemmelavede steaksauce.

STEAK AF RIBEYE KR. 329,- + FORRET ELLER DESSERT KR. 410,- 3 RETTER KR. 485,-

Serveret med rodfrugter, ovnstegte kartofler og vores hjemmelavede steaksauce.

DESSERT:

GATEAU MARCEL

Gateau marcel med peanutscrocant, toffeecreme, appelsinfileter og vaniljeis.

SALTET KARAMEL CHEESECAKE

Cheesecake med saltet karamelsauce og nougatis.

CREME BRULEE

Serveret med kirsebærsorbet.

Forespørg på dit arrangement her​:

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​ÅBNINGSTIDER

​Mandag

​09.00-23.00

Tirsdag

​09.00-23.00

Onsdag

​09.00-23.00

Torsdag

​09.00-23.00

​Fredag

​09.00-02.00

Lørdag

​08.30-02:00

Søndag

​08.30-23.00

Anmeldelser​